Vrienden

Wordt u vriend van Koor Odyssee Breda ?

Draagt u Koor Odyssee een warm hart toe? Word dan Vriend ! Om onze optredens te kunnen blijven realiseren en deze voor ons publiek te kunnen blijven uitvoeren hebben wij donateurs of zoals wij het noemen ‘Vrienden’ hard nodig. Want een passie deel je nu eenmaal met vrienden.

Samen  maken  we  het  mogelijk  om  bijzonder koorrepertoire ten gehore te blijven brengen. Uw vriendschap is voor ons onmisbaar.

  • Voor een bijdrage van minimaal € 25,- bent u al Vriend van Odyssee. Dit is inclusief 1 toegangskaart voor een concert.
  • U wordt op de hoogte gehouden van onze concerten
  • U bent welkom om een repetitie bij te wonen

Een hogere bijdrage is meer dan welkom !

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Sponsors

Naast Vrienden kennen wij ook Sponsors. Mensen, bedrijven of instellingen die Koor Odyssee Breda willen ondersteunen met een eenmalige- of jaarlijkse donatie. Als tegenprestatie plaatsen wij dan bij onze concerten de naam of het logo van het bedrijf of de instelling op onze uitnodigingen, flyers en/of affiches. Dat is al mogelijk vanaf  €75 per jaar. Ook is het mogelijk ons als Sponsor te steunen met een logo op onze website. Op welke wijze dat kan, willen we graag met u bespreken. Naast onze Vrienden zijn we ook de Sponsors zeer dankbaar voor deze steun.